(Android/iOS) Kitchen story: Food Fever – Cooking Games apgaulės kodo trikdžių šaltinis
Feb 5, 2022 7:10:10 GMT
Post by nabturncompfarno on Feb 5, 2022 7:10:10 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kitchen story: Food Fever – Cooking Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kitchen story: Food Fever – Cooking Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgaulės kodo trikdžių šaltinis ▞▞▞
▞▞▞ Kitchen story: Food Fever – Cooking Games 2022 version ▞▞▞
virtuvės istorija yra geriausias visų laikų maisto gaminimo žaidimas, jis moko gaminti maistą realiame gyvenime, tai tikrai labai gražiai man padėjo, taip pat padėjo mano anūkams, jie visada meldžiasi apie virtuvės istoriją, net kai jų telefonai yra 2%, visada žais virtuvės istoriją
Kai kuriuos lygius visada sunku atidaryti ir jie laiku neduoda monetų
Šis žaidimas geras... Bet šefas labai lėtas.... Kai įėjau į žaidimą.....jis automatiškai išėjo..... Nežinau kodėl
Šis žaidimas veda mane iš proto. Dėl tam tikrų priežasčių ji kedena bulvių patiekalą kiekvieną kartą, kai jį gamina. Aš nė karto nepaliečiau šiukšliadėžės. Ar išspręsite šią problemą?
Kitchen story: Food Fever – Cooking Games Casual games uket
tai gražus žaidimas. bet aš įstrigo 30 etape su pizorella. užduotis yra aptarnauti 16 klientų, bet ateina tik 15 klientų. Prašome išspręsti problemą
Man labai patiko žaidimas, kol nepasiekiau ketvirto lygio, todėl turiu taip blogai naudoti duomenis
Šis žaidimas yra puikus! Tai labai sukelia priklausomybę, tačiau reikia ilgai laukti, kol gausite atsargų (žaidžiant reikia atsargų). Jie galėtų įgyvendinti strategiją, leidžiančią užsidirbti atsargų kiekvieną kartą, kai laimite. Taip pat nuolat reikia atnaujinti dalykus, būtų geriau, jei buvo daugiau būdų užsidirbti pinigų.Pinigų užsidirbate tik naudodamiesi savo atsargomis, o visi pinigai yra naudojami įrangai atnaujinti. Personažų pirkimas turėtų būti įgyvendinamas naudojant žaidimo žetonus, o ne tikrus pinigus, geras žaidimas. Reikalingas remontas.
Žaidimas nuostabus, bet prašau, aš noriu žaisti kelių žaidėjų režimą. Bandžiau kelis kartus, bet nieko nepavyko.
Tobula.😘.Tai nuostabus žaidimas.Jaučiatės kaip tikras virėjas. Neabejoju, įkeliama neilgai, bet kai kurias serijas gali tekti nusipirkti data.LOVE IT. Aš iš tikrųjų neturiu žado šiam žaidimui. Vienas iš mano mėgstamiausių žaidimų. Net jei pralaimiu daugybę kartų, vis tiek žaidžiu toliau. BEST APP EVER.Siūlau įsigyti ją ir nenusivilsite. PUIKUS.😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘..
paleidimo mygtukas neveikia, todėl reikia išlaikyti tat programą. reikia prie to padirbėti
Žaidimas yra įdomus, bet jis neleidžia jums pereiti į kitus lygius !!
Tai nuostabus žaidimas. Priešingu atveju mes žaidžiame vėl ir vėl, tai labai nuobodu. Taigi netrukus pataisykite naujus lygius ir atnaujinimus, klaidų pataisymus.
labai geras žaidimas, nors reklama erzina ir nepakanka posūkių. kitaip labai priklausomas
Aš jau baigiau paskutinį turimą miestą Pasto Plaza ir net po 2 mėnesių nėra ką žaisti.. Nors žaidimas tikrai geras.. Miestai riboti
Visa programa vykdoma hindi kalba, todėl kitų kalbų kalbėtojai negali jos naudoti patogiaiyyy
Iš pradžių žaidimas yra labai smagus, bet paskutiniuose dviejuose lygiuose, ypač paskutiniame su Lena, lygis turi per daug nesklandumų, prašome vieną dieną tai išspręsti, kas kada nors sukūrė šį žaidimą
Kai pritrūksta ingredientų ir negaliu žaisti kito lygio nemokėdamas tikrų pinigų, išėjau iš žaidimo. Būčiau žaidęs toliau, bet dabar esu nusivylęs. Kas žino, ar aš grįšiu. Taip pat apribojate gaunamų monetų skaičių, kad negalėčiau atnaujinti. Aš net žiūrėjau visas galimas reklamas ir vis tiek negalėjau atnaujinti tų elementų, kuriuos rekomendavote keliems lygiams!
Šis žaidimas yra geriausias, kokio aš ieškojau maisto gaminimo žaidimo, kuriame galėtumėte daryti tai, kas man patinka, ir tai yra būtent tai, ko man reikia! Tai toks sudėtingas, kad man niekada nėra nuobodu, labai rekomenduoju virtuvės istoriją
Pamečiau visus brangakmenius ir pinigus Ir negaliu įjungti kelių žaidėjų režimo. Tai erzina
Kiekviename lygyje yra naujas patiekalas, todėl kiekviename lygyje turėsite mokytis
Geras žaidimas, kai kurioms iš šių programų reikia daugiau laiko, nes jų nepakanka iššūkiams užbaigti. Pastebėkite, nepakanka laiko užbaigti 16 lygio ledo aikštę, pataisykite šį prakeiktą žaidimą
Žaidimas yra labai labai labai labai labai labai labai blogas, nes kai aš įdiegiu šią programą ir paleidžiu šią programą, mano ekrane pasirodo pranešimas, kad, deja, virtuvės istorijos programa sustojo, aš nekenčiu šios programos ir manau, kad tai. programa nėra įdomi ir nenaudinga programa.
Šis žaidimas yra labai geras, bet 4 žvaigždučių priežastis kartais yra tada, kai noriu pradėti žaidimą (वह अपने आप ही बंद हो जातह
Tai pats blogiausias žaidimas. Kaip ir rimtai atsargas, gauname po 4 val. Laukiame kaip velniškai 4 valandas ir galime gauti tik 50 atsargų tik 50 atsargų.
Riboti lygiai... Po mano paskutinio lygio nebėra atsisiunčiamų lygių, todėl liūdna
Įdomus žaidimas, bet kaip ir kiti teigė, kad reikmenų laukimas yra beprotiškas. Negalėsite žaisti, kai pasibaigs atsargos, nebent jų nusipirktumėte. Pašalinta
Man labai patinka šis žaidimas, man patinka mesti iššūkį su žmonėmis skirtinguose miestuose, mažai skelbimų, bet kiti dalykai yra gerai
Aš tiesiog įsimylėjau šį žaidimą, vienintelė problema, kurią turėjau, kai reikėjo papildomo ir jis negalėjo nusileisti, man buvo bloga, bet vėliau jis atsisiunčiamas ir aš negalėjau sulaikyti džiaugsmo. Ačiū, kad sukūrėte šį žaidimą.
Tai nėra taip paprasta, todėl kai pavyksta žaisti visus lygius, tai tikrai didelis malonumas. Labai įdomu tiems, kurie mėgsta gaminimo žaidimus. Kur kas geriau nei patiekti paruoštus patiekalus
Tai buvo nuostabus žaidimas pasaulyje, kuriame buvo galima žaisti taip nuostabiai
Aš žaidžiau šį žaidimą įjungdamas ir išjungęs, jis prasideda tikrai SMAGIAI, TAČIAU PO TIEK LYGIŲ, JEI NEREIKITE KAS PADĖTI, KAD PADĖTITE Į KITĄ LYGĮ, TURITE NUSTOTI ŽAIDIMĄ, NES NĖRA PINIGŲ, NĖRA PAGALBOS IR AŠ NEPAŽINAU DAUG ŽMONIŲ, TODĖL TAI IŠMESI MANE IŠ ŽAIDIMO, PADĖKITE AČIŪ
Kartais atlieku užduotį ir rašo, kad neatlikau. Tą pačią užduotį turėjau atlikti daugiau nei 10 kartų! Kol neparašė, kad padariau😣😡😤
Žaidimas yra linksmas, bet jei norite, kad žmonės jį žaistų, reikėtų numatyti daugiau prekių. Nejuokinga žaisti vos 5 apsisukimus.
Būtų suteikęs daugiau žvaigždučių, bet mergina labai lėta, įranga taip pat, be to, kai naudojate pastiprinimą, tai vis tiek nepagreitina proceso. Tikrai ištrins šį žaidimą. Nuvilia!!
Tai nuostabus žaidimas, aš myliu šį žaidimą, tai puikus žaidimas ir tai nėra žodžių 😋😋
Visai nieko zaidimas. Kada jau atsidarys kiti kambariai?
Tic Tac Toe Glow Інше rpgr
Jo pasiūla per maža....aš per daug ir toliau ieškau brangakmenių!!! Tai daro žaidimą siaubingą ir nuobodų