(Android/iOS) Shadow fighter 2: Shadow \u0026 ninja fighting games beskonačni kristali hak
Feb 5, 2022 5:13:45 GMT
Post by joyclubonbaysear on Feb 5, 2022 5:13:45 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Shadow fighter 2: Shadow \u0026 ninja fighting games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Shadow fighter 2: Shadow \u0026 ninja fighting games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ beskonačni kristali hak ▞▞▞
▞▞▞ Shadow fighter 2: Shadow \u0026 ninja fighting games 2022 version ▞▞▞
Ova aplikacija je vrlo lako oslić bez ikakvih problema ja sam oslić tamo lik
Jako -2 lijepo, ali kada igrate igricu igra nije agame
Pokreti su tromi kao i prethodne flash igre. Kontrole ne reagiraju. UI nije privlačan. Brzina napada je iritantno spora. Skočni napad nedostaje, u usporedbi s drugim igrama u sjeni. Malo vještina. Nema ponovnog mapiranja kontrola. Prednja i pozadina su ružni.
Trebali biste promijeniti pozadinu
Jako loše kvalitete
Dobra je igra, ali nakon 20 nadogradnji ne mogu nadograditi svog ratnika
Previše je dosadno. Mislim da je ovo igra za djecu, koji su ispod (9-13)
Ne mogu se boriti sa šefom u zoni 5, faza 10, ako ga ubijem, ponovo se regenerira
Fall Dudes (Acceso anticipado) Arcade tetn
Sviđa mi se ovo, ali je tako teško proći nivo
Jako mi se sviđaju ove igre. Heroji su tako cool. Malo je teško, ali što više nadogradite opremu, lakše ćete se boriti protiv neprijatelja. Grafika je jako lijepa. Jako volim ovu igru!! Zato ocjenjujem 5 zvjezdica. Tako je nevjerojatno.
Ova igra je ružna Ja to ne naglasim i kažem mi da je ova igra stala i tako sam ljuta i sada sam ružna
Sjajna igra! Stvarno je jednostavno i zabavno. Preporučio bih ga svima. I ja nikad ne zapnem. Iskreno, nemam puno za reći
Najgore iskustvo dosadna i dabba gujri igra. Ne dopušta mi da igram ovu dabba TOH igru. U ovoj igri nema grafike jako jako jako jako jako jako dabba, gujri,khadoos, najgora igra koju sam ikad probao. Modern Combat u odnosu na 42 mb ali je 100000000x bolji.
Super igra u svijetu
Ova igra je tako nevjerojatna i zanimljiva pa mi se toliko sviđa ova igra koja je dobro odigrana. Zamolio bih vaše razvojne programere da napravite više takvih igara. Molimo prihvatite moj zahtjev. Molimo napravite smiješnu i zanimljivu igru. Hvala vam....
Puni interes Super super super
igre su cool i vruće nego 2 glasači zaduženi za igru
Igra je lijepa, ali završava tako brzo i nije dobro što trebate poboljšati svaki stag završava za 20 sekundi kada ste brzi, a kada ste spori u igranju, završava za 30. Moja poenta je da su faze prekratke brzo završavaju.
Mnogo je aspekata u igri koji će nas zavući. Također, volim kako daju bonuse tek toliko. Ne prevelika koja bi igru učinila prejednom, a ne premala koja bi je učinila nemogućem.
DOBRA IGRA ALI IMA JEDAN PROBLEM OVA IGRA IMA JAKO MANJE KARAKTERA. OVO JE ZAHTJEV OD MENE MOLIMO DODAJTE JOŠ ZNAKA
Ultimate fun game.jako mi se sviđa ali jedan mali problem je u skakanju samo 2 pogotka moguća su pogoditi zračne jedinice .....inače to je prava i realistična igra.lijepa grafika,bez problema sa zaostajanjem.dobro zadovoljan.preporučio sam i mojim prijateljima.
Ovo je jako dobra igra, pokušajte ponekad treba
Nije tako dobro, previše teško za igrati
super igra!vrlo zanimljiva za igranje,ali postoji jedna stvar koju biste trebali dodati a to je prostor.mali je.ali na stranu to mislim da je sve super
Opremu treba staviti na tijelo Ne u skladu s njihovom životnom zaštitom i tako dalje Tako da poradite na njima u sljedećem ažuriranju Sve ostalo je u redu
Shadow fighter 2: Shadow & ninja fighting games მძაფრსიუჟეტიანი mlu
Ova igra ne radi Pokušao sam mnogo puta, ali ne radi. Pojavljuje se crni ekran nadam se da ćete je pogledati na taj način. Deinstaliram ovu aplikaciju
Dosta dobra igra!!! Nego što sam prije vidio Bilo bi bolje da postoji više oružja, različitih i moćnih stilova napada kada nadogradimo oružje, više likova i ako možemo mijenjati različita oružja u bitci. I primijetio sam da se prilikom odabira karaktera ne odabire.! generalno dobra igra. Nadam se da ćete napraviti još ovakvih igrica! SRETNO.!
Shadow fighter 2: Shadow & ninja fighting games Δράση dze
Njegove su sjajne i razine je teško dovršiti
Igra je puna čudesa
Ova igra baš kao Shadow Fighter 1 ni jedna promjena 😠😠😤 Jako sam ljut što sam preuzeo ovu igru
Shadow fighter 2: Shadow & ninja fighting games Laga dke
Ovo je tako dobro
👼 Ne igram baš ovu igru da bih bila ohnest, ali mi se ponekad sviđa
Dobra igra Hvala još jednom na podršci, bit ću tu na utakmici
Ova igra je jako dobra i bit će bolje ako povećate utore za opremanje stvari jer su samo tri.. ali ostale stvari su stvarno jako dobre.
Jedna od najboljih ninja borbenih igara ikada! Igra je imala veliku brzinu kadrova i sjajnu kampanju, plus igra je zabavna i besplatna. Trebao bi postojati novi način pvp igre ili/i način preživljavanja kako bi igra bila još bolja.
vrlo lijepa igra, ali i vrlo jaka kako uništiti razinu 10
odlična igra 👍
Shadow fighter 2: Shadow & ninja fighting games Acțiune zka